Informații privind obținerea contului VIP


Să începem cu o mică poveste pentru a înțelege despre ce este vorba.

Cum ar fi ca într-o zi viața ta să depindă de a vecinului tău? El poate te va ajuta. La un moment dat, viața lui va depinde de a ta. TU CE VEI FACE?

Începând cu data de 06.02.2018, ne-am decis să îi ajutăm pe "vecinii" noștri care poate ne-au ajutat cândva.

Începând cu data menționată mai sus, ne-am decis ca accesul pentru vizionare să se facă numai prin obținerea unui cont VIP.

Cum se obține? Foarte simplu.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți o donație către orice institut pentru ajutor. Cine este apt poate dona sânge pentru cineva, cine dorește poate face și o simplă donație de 2 euro prin SMS. Orice gest de genu vă va face rost de cont VIP pentru vizionat.

După ce ați făcut această donație, trimiteți la adresa de mail nazzarr64@gmail.com o poză sau screen cu factura / dovada plății, mail în care să vă specificați și numele de utilizator pentru a ști cui să i se pună contul VIP.

Pentru cei care se întâlnesc pe stradă cu cineva care strânge bani în acest scop, poate face poză la acea chitanță, dar valoarea minimă pentru acea plată să fie de minim 10 lei (2,8 euro)

ATENȚIE! Nu se vor lua în considerare plățile făcute sub data de 06.02.2018

Logare
Autentificare:
Parola:
Vizionați mai târziu
    Funcția "Vizionați mai târziu" vă permite să adăugați materiale la acest bloc cu un singur clic. Doar faceți clic pe pictograma și vizionați articolele care vă interesează în orice moment convenabil.

Mini-chat
500
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 54
Statistici
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0